Welkom op deze site. Leuk dat je interesse in mij toont. Dat waardeer ik. Ik ben geboren in 1971. Één van de eerste woordjes die ik zei was: “buiten”. Die liefde voor de natuur en buiten zijn is altijd gebleven. In januari 1998 rondde ik de studie Agrarische Economie af aan de Wageningen Universiteit. Ik heb een liefde voor wijsheid en schoonheid. Ik tref die aan in de natuur, in mensen en boven alles zie ik die in God. Ik sta midden in de maatschappij, ben nuchter en bijna altijd wel in voor een geintje. Ik ben getrouwd in 2003 en wij hebben samen 4 kinderen. ‘Pappa’ vind ik een eretitel.

Ik ben geïnteresseerd in mensen, in wie ze zijn en waarom ze wat willen doen. Ik heb een skileraar certificaat NSL2. Ik houd van (tour)skiën, zwemmen, voetballen en triatlon sporten. Ik vind het heerlijk om in de bergen te zijn.

Enkele jaren na mijn studie heb ik besloten om te gaan investeren in mensen. Zo belandde ik in het landschap van onderwijs en ondernemerschap. Ik heb diverse rollen gehad in het bedrijfsleven als projectleider, sales coördinator, manager externe relaties, relatiemanager, bedrijfstrainer en outdoor instructeur.

Ik heb op het HBO tientallen studenten begeleid in het afstuderen die werkten bij grote bedrijven zoals Shell, Randstad, Remondis, ABN-AMRO, Rabobank, Achmea, PON, Nefit en het middelgrote MKB zoals Rittal, Alfa Accountants en het Kleinbedrijf met 5 of meer medewerkers. Sinds 2014 ben ik gecertificeerd als DISC trainer. Voor de HAN verzorg ik teamtrainingen voor professionals die in deeltijd studeren, collega’s, leidinggevenden en voor ondernemers. Deze trainingen helpen deelnemers om hun persoonlijke effectiviteit op gebied van samenwerken en communicatie in teamverband te vergroten. Ik werk als coach voor collega’s en ondernemers.

Ik heb een geaccrediteerde post-hbo opleiding tot coach afgerond die is erkend door de branche organisaties NOBCO en LVSC. Daarnaast begeleid ik deeltijd studenten in de minor verandermanagement om verandertrajecten vorm te geven en uit te voeren. Kortom, ik heb mij gespecialiseerd in ‘persoonlijk leiderschap, veranderkunde en coaching’.

Kennismaken?

Wil je met mij in contact komen om nader kennis te maken en om na te gaan wat ik misschien voor jou kan betekenen. Neem dan gerust contact op via 06 5420 2212 (bij voorkeur via WhatsApp. Reactie binnen 2 dagen) of per e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (WhatsApp is sneller dan e-mail).