Deelnemers hebben verschillende ervaringen met de expedities en trainingen. Het laat niemand onberoerd.

Christiaan Buis (politicus en senior manager BDO Legal): “Dit geeft stof tot nadenken, ik ben erg positief”

Ruben Bonk (ondernemer): “Vanaf dag 1 ben ik anders gaan leiding geven toen ik terug kwam van de toerski expeditie. Dit traject heeft mij geholpen om een nieuwe fase in te gaan met mijn bedrijf. Het toerskiën in de wildernis weg van de massa hielp mij om tot mijzelf te komen. Het was supergaaf om mee te maken!”

Bent Postma (ondernemer en micro biologisch arts): “Ik ben 3x mee geweest met een expeditie van Your Progress. 2x naar Zweden en 1x naar de Oostenrijkse en Zwitserse Alpen. Steeds was het een onvergetelijke ervaring. In een kleine groep word je uitgedaagd en krijgt training van een bevlogen expeditieleider in de wildernis. Het is fantastisch om zowel fysiek als mentaal je grenzen te verleggen. Ik ben steeds met een volledig opgeladen batterij weer teruggekomen met nieuwe inzichten om in de praktijk te gebruiken

Bert Pleysier (ondernemer): “Het was een bijzonder mooie expeditie en training. Ik heb er veel van geleerd en ik denk dat ik daar in de toekomst zeker mijn voordeel mee kan doen”. 

Michiel Algra (ondernemer):”Je komt tot jezelf in de stilte. Dat helpt om daarna de juiste keuzes te maken”.

In de bedrijfsfilmpjes over Expedities en Trainingen krijg je een indruk van wat het inhoudt en wat de deelnemers ervan vinden.